Véd-lek 3000 Bt.
BIZTONSÁGTECHNIKAI BRÓKER
 

Sky ALIEN vezeték nélküli riasztórendszer

A 4 partíciós teljesen vezeték nélküli riasztórendszer olyan kiegészítõ lehetõségeket biztosít, amelyek többletértéket jelentenek a lakossági felhasználók számára. Ezek közé tartozik a szociális és az aktivitási riasztások figyelése (monitoring), a mobiltelefonnal való közvetlen kommunikáció és a hangüzenetek használata. A tetszetõs burkolaton belül a rendszer rendelkezik mindazon jellemzõkkel, melyek egy kifinomult vezérlõrendszerhez szükségesek. Ilyen, gyárilag beépített eszközök például a számbillentyûzet, a beépített sziréna, a magyar nyelvû grafikus kijelzõ, a felhasználóhoz magyarul beszélõ kezelõegység. Ezeket kiegészíti és szintén gyárilag beépített integrált beszédhangos tárcsázó és egy minden fõbb riasztási formátumot támogató modemes kommunikátor, egy közelítéses kártya-leolvasó, beszédfelvételi és visszajátszási lehetõség, felhasználói beszédhangminták és egy távoli behallgatást lehetõvé tevõ mikrofon.

Az elemes táplálású vezeték nélküli eszközök 868MHz-es frekvencián mûködnek, és hatótávolságuk nyílt térben elérheti a maximális 2Km-t. A központok közötti kommunikációt a rendszer 4 percenként ellenõrzi. Ezek közé tartozik egy ajtónyitás érzékelõ/univerzális jeladó, egy passzív infravörös érzékelõ, füstérzékelõ, egy 4 gombos távvezérlõ, pánikriasztó, egygombos függõ jeladó és kimeneti modulok. A panel 32 vezeték nélküli riasztási zónát, 2 vezetékes zónát, 32 vezeték nélküli kimenetet, 2 vezetékes relékimenetet, 16 négygombos távvezérlõt, 16 pánikgombot vagy függõ riasztógombot és 50 felhasználót támogat.

A kiegészítõként használható eszközök között van csatlakoztatható ISDN-kommunikátor, csatlakoztatható TCP/IP, GSM, GPRS kommunikátor.

 
 
 
Füstérzékelõ

Optikai füstérzékelõ.
 
Karra rögzíthetõ támadásjelzõ


Karra, övre rögzíthetõ jeladó/támadásjelzõ (hatótávolság: kb. 50 m)
  Mozgásérzékelõ

Kisálatvédett passzív infravörös érzékelõ.
 
Nyitás érzékelõ


Kétzónás többfunkciós jeladó önálló ajtónyitásérzékelõként vagy (külsõ feszültségtõl mentes érintkezõkhöz csatlakoztatva) univerzális jeladóként történõ használatra.
  Támadásjelzõ

Rögzítõzsinóros, függõ jeladó/támadásjelzõ. (hatótávolság: kb. 300 m)
 
Dõlésérzékelõs kétcsatornás kézi támadásjelzõ

Övre rögzíthetõ támadásjelzõ (hatótávolság: kb. 900 m)
 
Rádiós távirányító


A rendszer ill. a partíciók ki-be kapcsolása.
 
Héjvédelmi érzékelõ   
Kültéri sziréna

Vezeték nélküli saját tápellátású kültéri sziréna.
       
       
 
FŐOLDAL CÉGÜNK TERMÉKEK ÜVEGSZERKEZETEK ELÉRHETŐSÉGÜNK

VÉD-LEK 3000 BT.